Check ook mijn reviews op Facebook en Yelp.

Opmerkingen en berichtjes zijn welkom!

Comments: 51
  • #51

    Leta (Monday, 30 September 2019 14:42)

    Phil was my massage therapist in Las Vegas. When I was visiting The Netherlands I knew I had to schedule a service. He is still just as good. After just one session he was able to work out very tight knots that I had in my back. I definitely recommend giving him a try, he will not disappoint!

  • #50

    Petra (Friday, 13 September 2019 07:12)

    Ik heb een echt heerlijke massage gehad en heb meteen een vervolg afspraak gemaakt bij Phil, ik kijk er nu al naar uit

  • #49

    Linda (Thursday, 08 August 2019 13:08)

    Wat een heerlijke massage! Je voelt je meteen op je gemak, alles is super schoon en Phil voelt haarfijn aan waar de spanning zit. Een aanrader!

  • #48

    Tess (Sunday, 04 August 2019 11:51)

    Very nice massage, Phil makes you feel comfortable from the moment you walk in. The pressure was perfect for my taste. I had a lot of back and neck pain due to my job, after the massage I felt a lot better. Definitely recommend seeing Phil if you have a lot of tension in your back area like I do.

  • #47

    Bar (Saturday, 20 July 2019 05:49)

    Phil is a professional therapist, very respectful and alert to your body language and your need. I came with a sore stiff back, and the therapy was relaxing and focused on the sore areas. The massage results were obtained!
    Highly recommended.

  • #46

    Ganessa (Wednesday, 17 July 2019 09:29)

    Geweldige ervaring. Heel ontspannen en verkwikkend tegelijk. Philip is ontzettend professioneel en luisterend goed naar je wensen, maar ook naar wat je lichaam nodig heeft op dat moment. Ik raad Philgoodmassage aan iedereen aan.

  • #45

    Kim (Thursday, 04 July 2019 10:18)

    Phil is an excellent massage therapist. He’s very respectful and makes you feel at ease. I felt very relaxed and energized after the massage.

  • #44

    Jolanda (Thursday, 04 July 2019 07:06)

    Rug schouders en nek.
    Ik heb een heerlijke massage gehad.
    Heel professionele behandeling.

  • #43

    Wendy (Saturday, 01 June 2019 07:27)

    "People's choice" Phil Good Combination Massage. A true gift to a restless mind and stressed body!

    The warmth of the hot stones and towels resonate with the chakras. I was amazed by the feeling. The scents of the oils and the massage gave me innerpeace and tranquility. It is heaven to the heart. I can highly recommend Phil. He is discrete and respectfull to you and your body. He listens and make you feel at ease. Loved it!

    Thank you Phil.

  • #42

    Cynthia (Monday, 27 May 2019 03:02)

    Saturday I had my first massage from Phil and I can honestly say it was the best massage I ever had. So complete. Phil is really nice and made me feel comfortable right away. The room is very nice and cozy. Phil treated me with respect and I felt his caring character. I feel reborn and zen.

  • #41

    Karin (Friday, 12 April 2019 09:37)

    Yesterday I had my first massage from Philip. The best ever! A great Zen ambiance, clean and discrete, with soft music playing on the background. The pre heated massage matras and complementary waterbottle are a blessing. Very nice oils and hot stones. The hands are thorough but pleasant. No pain what so ever and no soreness the day after. Its a true gift for yourself or a loved one.
    Already booked myself another appointment ��

    Namasté

  • #40

    Danielle (Sunday, 24 March 2019)

    Best massage I ever had , Philip treatment is with respect & caring , is professional , listen to your story & needs and know perfectly how to make you feel worth being and after the massage you feel light and reborn , I highly recommend him ! Feel blessed for the experience �� Thank you �

  • #39

    Nienke (Sunday, 17 March 2019 08:20)

    I went to Phil for my first full body massage ever, and highly recommend it. Phil is very friendly and very professional, which made me feel at ease immediately. I'm very happy I went here.

  • #38

    Bente (Saturday, 16 March 2019 04:52)

    Het was mijn allereerste massage en Phil wist me goed op mijn gemak te brengen. Hij is erg aardig en profesioneel en de werkruimte ziet er mooi en schoon uit! Ik had door drukte en stress erg last van mijn nek en na de Hot Stones massage voelde deze al veel beter.

    Bedankt Phil, en tot volgende maand!

  • #37

    Xiomara, I_am_xlg (Thursday, 21 February 2019 02:43)

    Gistermiddag kon ik binnen een uur terecht voor een massage van mijn nek, schouders en rug. Het was mijn eerste afspraak bij Phil en eerste ervaring met hot stones. Wat was dat geweldig! Het voelde alsof alles wat zo vast zat, vloeibaar werd. Zo weldadig, ik heb meteen een afspraak voor volgende week gemaakt!
    Heel prettig hoe Phil tijdens de massage checkt hoe het gaat "are you comfortable with this?" of "Not to much pressure?". En daarna ook uitlegt, want ik wil altijd overal het fijne van weten, wat er gedaan was en de effecten daarvan.
    Echt een aanrader!

  • #36

    Nathalie Hoogstraten (Saturday, 16 February 2019 12:55)

    Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Phil geweest voor een massage van een uur.
    Door stress deden m'n nek- en schouders pijn en Phil wist deze pijn goed weg te nemen door een ontspannen massage en het gebruik van hot stones.

    Phil is erg vriendelijk en professioneel, de ruimte is schoon en mooi ingericht. Aanrader!

  • #35

    Eve van Dijk (Tuesday, 29 January 2019 08:50)

    Last Sunday Philip gave me a Hot Stone Massage. Because of workstress my neck and shouldermuscles hurt. The massage with the hot stones is wholesome, nice and pleasant. Philip is a very dedicated masseur, who give you his whole attention. "Are you comfortable with this?" And my answer is always "Yes". And afterwards I feel like new and so relaxed. Thank from my heart.

  • #34

    Larissa (Wednesday, 09 January 2019 00:26)

    8 januari weer geweest voor mijn maandelijkse massage, maar nu niet zomaar een massage want ik ben namelijk 19 weken zwanger en dan nog weet Phil me compleet te laten ontspannen en houdt rekening met alles, zorgde voor een betere ligcomfort, niet alle geuren/olie mag er gebruikt worden.
    Vraagt hoe ik me voel op het moment of er problemen zijn gewoon weer top zoals altijd.
    Larissa

  • #33

    Daan (Tuesday, 08 January 2019 03:58)

    Hele fijne massage! Ik had voor een deep tissue massage gekozen, Phil voelt perfect aan waar te behandelen, na de afspraak voel ik me weer helemaal top, Phil bedankt, tot de volgende keer!

  • #32

    Gabi (Monday, 07 January 2019 00:47)

    It was my first Phil Good Massage. What a gem! The cleanliness and the room is 10/10. Warm, cozy, full privacy and very clean. I really enjoyed the massage. It was exactly what i needed and was looking for. Also the communication through the booking process was very good. An amazing value for the price. Will go back soon.

  • #31

    Rebecca (Wednesday, 12 December 2018 00:57)

    Een absolute aanrader. Ik heb een hele fijne ontspanningsmassage gehad van 90 minuten. Ik heb meteen de volgende afspraak ingepland.
    Phil is prettig in de omgang, professioneel en zorgt door zijn houding en vragen dat je volledig kan ontspannen.

  • #30

    Nicole (Sunday, 02 December 2018 01:07)

    Wat een onwijs fijne ervaring! Door pijn aan mijn nek en schouders had ik ook hoofdpijn, na de massage bij Phil is dat allemaal weg. Er is een relaxte sfeer in de ruimte en Phil is erg respectvol. Absoluut een aanrader!

  • #29

    Cynthia (Wednesday, 28 November 2018 16:28)

    Vandaag voor een massage bij Phil geweest en dat is erg goed bevallen. Hij stelt je op je gemak, er hangt een fijne ontspannen sfeer en na de massage was ik heerlijk ontspannen. Heb meteen voor volgende maand geboekt. Thanks Phil.

  • #28

    Joyce (Saturday, 24 November 2018 07:28)

    Ik ben massagetherapeute en ga zelf altijd voor een massage naar Phil. Phil is een warm persoon en stelt je op je gemak. Hij geeft goede massages en neemt de tijd voor je en voor je klachten. De ruimte is erg schoon en netjes. Ook hangt er een relaxte sfeer.
    Thank you Phil!

  • #27

    Fairuza (Friday, 16 November 2018 06:29)

    Ik heb bij Phil een hele goed ervaring gehad. Voorafgaand de afspraak kreeg ik alle benodigde informatie, waardoor de locatie makkelijk te vinden was. De afspraak zelf was erg professioneel en had een erg relaxte sfeer. Je wordt door Phil goed op je gemak gesteld en er wordt vaak naar je comfortzone gevraagd, wat erg fijn was. Ik ben erg goed tot rust gekomen en ben goed gemasseerd op mijn probleemgebieden. Ik ga hier zeker vaker terugkomen!

  • #26

    Jindra (Tuesday, 13 November 2018 06:43)

    De beste massage ooit, direct een nieuwe afspraak gemaakt! Het verwarmde bed, de rust en het respect maken de ervaring compleet. Thanks Phil

  • #25

    Eve (Monday, 12 November 2018 02:22)

    Met pijnlijke en stijve spieren in mijn nek en schouders kwam ik zondagochtend bij Phil voor een massage. Na anderhalf uur stevig gemasseerd te zijn voelde ik me als herboren. Meteen een vervolgafspraak gemaakt. Thank you so much.

  • #24

    Marieke (Sunday, 28 October 2018 03:10)

    Het was weer fijn om bij Phil te zijn geweest
    Hij is echt een goede masseur Hij is gefocust en geeft zich helemaal Is erg respecvol naar jou en je lichaam Het is een kado om hier weer even te zijn geweest Thanks again Phil

  • #23

    Katja (Wednesday, 24 October 2018 13:06)

    Professionele massage!
    Vakkundig en doeltreffend!
    Zo wel probleem oplossend (in mijn geval spierknopen),
    maar ook ontspannende massage.
    Een echte aanrader.
    Ga zeker vaker komen!

  • #22

    Karin (Tuesday, 09 October 2018 12:44)

    I had yesterday a very good massage from Phil. The atmosphere, the music, the respect for your body and the massage from Phil makes it a feel good time for yourself.
    Thank you so much Phil � I booked again.

  • #21

    Mirije (Thursday, 04 October 2018 07:07)

    Vanmorgen wederom een overheerlijke ontspannende massage gehad van Phil, hij weet hoe het hoort. Fijn muziekje, warm bedje, hij is tijdens de massage echt aanwezig, elke keer is de massage weer anders, hoe fijn zo'n kanootje aan jezelf!

  • #20

    Anilo (Tuesday, 25 September 2018 01:55)

    This massage was super professional.
    Good ambiance, great experience.
    High quality and good service !
    Thank you Phil, i see you soon again.

  • #19

    Alice (Thursday, 09 August 2018 03:46)

    Afgelopen week stapte ik ietwat zenuwachtig voor het eerst de ruimte van Phil binnen. Phil liet zich daardoor niet uit het veld slaan en door zijn professionaliteit en passie kon ik mij overgeven aan het uur wat voor ons lag. Phil vroeg of ik specifieke klachten had wat maakte dat ik de massage geboekt had en legde nog wat uit over de oorzaken van de klachten. Ik had direct het idee dat ik in kundige handen was. De massage was heel fijn en Phil vroeg regelmatig of de druk nog prettig was en ging respectvol om met intieme plaatsen. Heel fijn als je lichaam zo geëerd wordt en je klachten voelbaar verholpen.
    Ik heb meteen een nieuwe afspraak met Phil gemaakt!

  • #18

    Rhea (Tuesday, 24 July 2018 06:28)

    Best massage I've had!
    I had a 90min massage and from the first second I felt comfortable.
    Room was clean, peaceful, nice relaxing music and there was a nice relaxing fragrance.
    Phil respects you, your body and your comfortzone!
    He knows what he's doing.
    I'll be back and I definitely recommend him to everyone!

  • #17

    Petra (Tuesday, 03 July 2018 06:02)

    I really enjoyed my massage from Phil. Very professional, calm and kind.
    Thank you very much, I will be back!

  • #16

    Mireille Verkolf (Saturday, 30 June 2018 09:24)

    Afgelopen week een massage gehad van 90 minuten. Dat was heerlijk en goed voor mijn lijf. Ik had pijn op bepaalde plekken en die heeft Philip aangepakt. Was helemaal ontspannen daarna. Ook kreeg ik een oefening mee voor de pijn. Daar vroeg ik om. Een proffesionelle masseur. Ik kom zeker terug!!

  • #15

    Julie (Thursday, 21 June 2018 00:56)

    Last week I booked a massage with Phil. Before the massage Phil asked me if I had some complaints or injuries. After that I could dressed and than the massage begon. Phil is very professional, he knows what to do, asked a couple of times if the pressure was good and of I felt comfortable. The massage was so nice! I felt totally relax. Really one of the best massages I had in a comfortable room which was very clean with a very nice massage bed(warm!) and nice music.

  • #14

    Mirije (Thursday, 14 June 2018 06:40)

    Wat een treat om je door Phil te laten masseren. Hij is kundig, masseert met respect en is duidelijk aanwezig bij de massage, niet afgeleid. Dat voelde ik aan alles. De hot stones en handdoeken een ware verrassing! Zeer schone ruimte, rustige muziek, niets hoeft, alleen ontspannen, echt geweldig! Ik heb weer geboekt! Kan er nu al naar uit kijken.

  • #13

    Marieke (Thursday, 14 June 2018 05:08)

    I’m greatfull to have met Phil He is a caring person The massage was really good
    I’m a massage therapist myself so I’m really critical Phil is one of the few who really knows and cares about what he’s doing In my opinion Already looking forward to my next appointment with him

  • #12

    Mariun Klaverweide (Tuesday, 22 May 2018 12:09)

    Echt ontzettend genoten, Phil is heel aardig en ik was goed op me gemak! Vond het heel jammer dat het uur voorbij was!

  • #11

    Anonymous (Sunday, 20 May 2018)

    Gisteren heb ik een massage gehad van Phil. Ik werd heel welkom ontvangen. Hij vroeg of ik specifieke klachten had zodat hij hier rekening mee kon houden. De massagetafel is erg comfortabel: je ligt op een verwarmde deken waardoor je het zeker niet koud krijgt. Phil gebruikt heerlijke oliën tijdens de massage (met onder andere pepermunt). Hij gebruikte de juiste druk en vandaag voelt mijn rug al veel losser. Al met al, ben ik heel erg tevreden over deze massage! De ietwat afgelegen locatie is het waard om hier een massage te boeken.

  • #10

    Serge (Thursday, 10 May 2018 06:48)

    Wat een professional. Gaat met exact de juiste energie aan het werk en is gedurende 90 minuten volledig geconcentreerd op zijn cliënt. Staat open voor vragen en opmerkingen en paste zich aan mijn wensen aan. Zeer... ZEER tevreden!

  • #9

    Ingrid (Friday, 04 May 2018 07:43)

    Echt een heerlijke massage gehad van Phil.
    Mooie ruimte, relaxte muziek en een vriendelijke en relaxte masseur.
    Van te voren kun je aangeven waar je last van hebt en die punten pakt hij goed aan.
    Ik ben heel tevreden!
    Zeker voor herhaling vatbaar!

  • #8

    Myrna (Friday, 16 March 2018 11:45)

    Super fijne massage gehad. Prettige ruimte, heerlijk verwarmde tafel en de juiste druk. Phil wist alle trigger points te vinden en heeft deze flink onder handen genomen. Voor herhaling vatbaar en gelijk een nieuwe datum geprikt!

  • #7

    Daan (Friday, 02 March 2018 03:21)

    Heel goeie massage gehad, Phil wist alle knopen in mijn nek en rug te vinden en deze er vakkundig uit te halen.
    Zeker voor herhaling vatbaar, nek en rug voelen in tijden weer wat meer ontspannen aan.

  • #6

    Susan (Saturday, 24 February 2018 09:02)

    Phil good massage makes you, well, feel good. I decided to give my body a retreat from a busy life, and now on a regularly basis. He knows to find every sore muscle, the space is relaxing; it is the best masseur I know.

  • #5

    Pamela (Saturday, 17 February 2018 09:04)

    Heerlijke massage gehad van 90 minuten.

    Vanwege mijn zwangerschap erg last van mijn spieren, na de massage was ik herboren! Heerlijk ontspannen ging ik naar huis.

    Phil werkt zeer professioneel en voelt goed aan waar de knopen zitten en rolt deze er zo uit.

    Vanaf nu ga ik iedere maand langs!

  • #4

    Anne (Sunday, 11 February 2018 06:44)

    Negentig minuten gemasseerd. Precies wat ik nodig had. Phil wist al mijn pijnplekken te vinden en heeft deze zorgvuldig aangepakt. Dit had ik veel eerder moeten doen!

  • #3

    Roos (Tuesday, 06 February 2018 14:13)

    Ontzettend genoten van de massage. Phil is erg professioneel en weet elke spierknoop te vinden en aan te pakken. Ook de sfeer is prettig. Dit alles zorgt voor een diepe ontspanning. Een aanrader!

  • #2

    Mirije (Monday, 18 December 2017 02:55)

    Wat een overheerlijke traktatie was dit, een eenmalige massage van een half uur, maar waarbij Phil alles uit de kast haalt om het een uur te doen lijken. Heel keurig, schoon en erg ontspannen kwam ik terug. Snel een volgende massage boeken en dan langer!