Check ook mijn reviews op Facebook en Yelp.

Opmerkingen en berichtjes zijn welkom!

Comments: 71
  • #71

    Judith (Wednesday, 04 August 2021 09:43)

    Wat ben ik blij dat ik een paar jaar geleden toevallig bij Phil terecht ben gekomen!
    Sindsdien ga ik regelmatig voor een behandeling naar hem toe (af en toe ook met mijn zoon van 14 jaar).
    Al verschillende vrienden een behandeling cadeau gedaan en die zijn inmiddels net zo enthousiast als ik.
    Mocht je twijfelen of je een behandeling bij Phil wilt boeken: hij zal je verwachtingen overtreffen!

  • #70

    Brenda van der Wel (Friday, 04 June 2021 04:11)

    Ik had laatst de Deep tissue massage bij Phil gekregen. Het was erg goed en ik merkte dat mijn lichaam daarna helemaal ontspannen was. Phil is zeer kundig en professioneel in zijn vak. Het is echt een aanrader!

  • #69

    Marie (Wednesday, 19 May 2021 13:31)

    Vanwege nekpijn en veel spanning in mijn lichaam terecht gekomen bij Phil Good Massage. Ik heb de massage als erg prettig ervaren en als heel ontspannend. Een absolute aanrader.

  • #68

    Luca (Saturday, 15 May 2021 06:25)

    Philip is a very good and professional massage therapist. I have had neck and shoulders pain for quite a while. His massage helped me a lot. I had a good night sleep with no pain.
    I have already advised and invited my friends to contact him if they need a professional massage therapist. And I will definitely go back to him if I need to.
    Thanks again Philip

  • #67

    Merel (Wednesday, 21 April 2021 06:59)

    Ik heb een heel fijne massage gehad van Philip, vanwege o.a. nek en rugklachten. Voor het eerst een hot stone ervaring gehad en de olie ruikt lekker citrus achtig. Na afloop voelde ik me helemaal zen, de sfeer en muziek was ook erg fijn. Philip is een professionele en aardige masseur, die er alles aan doet om je op je gemak te laten voelen, ik ben dus zeker van plan terug te komen voor een massage.

  • #66

    Sivan (Monday, 19 April 2021 00:46)

    Erg professionele massage gehad van Philip, ik kom zeker een keer terug.

  • #65

    Carla van den bosch (Wednesday, 14 April 2021 02:22)

    Heerlijke massage gehad, zeer ontspannend en professioneel.
    Ook heel aardig ontvangen.
    Een echte aanrader voor iedereen.
    Kom zeker weer terug

  • #64

    Miriam Cremer (Tuesday, 13 April 2021 11:51)

    Philip is a very kind and friendly person and I felt immediately relaxed and welcomed!
    His massage was easily the best massage I ever had. He works with warmth and I had the impression he adjusted the massage to my „pain“ points. He is very sensitive about making you feel good and I can’t wait to come for my next appointment in 2.5 weeks!
    The perfect ME-Time!

  • #63

    Brenda (Friday, 09 April 2021 13:42)

    Ik kreeg de Zweedse massage en die was erg fijn. Phil is zeer kundig in zijn vak.
    Hij geeft ook goede adviezen en mijn lichaam voelde achteraf als het ware weer herboren.

    Echt een aanrader om naar Phil te gaan!

  • #62

    Marina (Monday, 22 March 2021 16:43)

    My experience with Philgoodmassage is absolutely wonderful! I have had already 2 sessions of relaxing massage and planned next ones as well. Why would I definetely recommend Phil?
    1. Very high hygiene standards
    2. Delicate, respectful and in general very personal approach
    3. Phil does everything for a client to feel comfortable and relax (even small details are taken into account)

  • #61

    Sylvana (Sunday, 07 March 2021 11:14)

    Ik ben vrijdag 5 maart bij Phil geweest voor een rug,- nek en schouder massage. Het was mijn eerst keer en vond het best spannend, maar Phil is erg professioneel en respectvol. Ik voelde me direct op mijn gemak. Fijne en schone ruimte, helemaal in de juiste ambiance met het achtergrond muziekje en verder alleen maar stilte. De massage zelf was ook heerlijk en verlichtend en zeker voor herhaling vatbaar. Over een paar weken ga ik zeker weer heen. Echt een heel fijne ervaring.

  • #60

    Oscar (Tuesday, 24 November 2020 05:15)

    Vandaag een deep tissue massage gehad. Phil voelde haarfijn aan waar mijn spanning zat. Hoewel een stevige massage geen moment oncomfortabel gevoeld. Mede door de rust en ambiance. Een aanrader in tijden van stress. Tnx Phil.

  • #59

    Christa (Wednesday, 04 November 2020 16:18)

    Hele fijne massage gehad!
    Phil is heel professioneel en respectvol, ik zou zijn massages zeker aanraden!

  • #58

    Darima (Sunday, 04 October 2020 18:28)

    I am pregnant and started to have muscle pain close to my ribs. Found Phil on internet and decided to give it a try with a massage as painkillers didn’t work. I can absolutely recommend Phil’s massage - after 3 sessions I am recovered.

  • #57

    Linda Bobeldijk (Wednesday, 19 August 2020 14:29)

    Recently, Phil gave me my first hot stone massage. It was such a great experience! The people here that are saying he gives the best massages ever, really aren't exaggerating.
    I was especially in awe of how he made my shoulder area feel really relaxed, I haven't experienced this in previous massages.
    I immediately felt at ease with Phil. He just radiates care <3. He is kind, respectful and professional.
    And he was so surprised and happy that I would drive half an hour for his massage.
    Well Phil, I'm really glad I did! Thank you and I will be back for sure :).
    Oh... P.s. the room is cozy, clean and smells great.

  • #56

    Marloes (Monday, 22 June 2020 00:33)

    Geweldige ervaring deze massage.
    Phil zorgt ervoor dat ieder deel in je lichaam tot ontspanning komt. Heerlijk ook de stilte om je heen. Je kunt je helemaal concentreren op de massage hierdoor. Phil werkt tevens heel integer en respectvol. Kan het iedereen aanraden!!

  • #55

    Romy (Friday, 05 June 2020 05:37)

    Phil is a great professional really listens to you. Great massage and service.

  • #54

    Eline Dijkstra (Tuesday, 10 March 2020 05:25)

    Voor de eerste keer een massage bij Phil gehad samen met mijn vriend. Überhaupt voor de eerste keer van een professional. Ik en mijn vriend hebben erg genoten van de massage, boven verwachting goed. Vooral de warmte die er werd gebruikt sprak ons zeer aan. Daarnaast is hij erg gastvrij en staat open voor feedback. Zeker een aanrader!

  • #53

    Eline Dijkstra (Tuesday, 10 March 2020 05:24)

    Voor de eerste keer een massage bij Phil gehad samen met mijn vriend. Überhaupt voor de eerste keer van een professional. Ik en mijn vriend hebben erg genoten van de massage, boven verwachting goed. Vooral de warmte die er werd gebruikt sprak ons zeer aan. Daarnaast is hij erg gastvrij en staat open voor feedback. Zeker een aanrader!

  • #52

    Eline Dijkstra (Tuesday, 10 March 2020 05:24)

    Voor de eerste keer een massage bij Phil gehad samen met mijn vriend. Überhaupt voor de eerste keer van een professional. Ik en mijn vriend hebben erg genoten van de massage, boven verwachting goed. Vooral de warmte die er werd gebruikt sprak ons zeer aan. Daarnaast is hij erg gastvrij en staat open voor feedback. Zeker een aanrader!

  • #51

    Leta (Monday, 30 September 2019 14:42)

    Phil was my massage therapist in Las Vegas. When I was visiting The Netherlands I knew I had to schedule a service. He is still just as good. After just one session he was able to work out very tight knots that I had in my back. I definitely recommend giving him a try, he will not disappoint!

  • #50

    Petra (Friday, 13 September 2019 07:12)

    Ik heb een echt heerlijke massage gehad en heb meteen een vervolg afspraak gemaakt bij Phil, ik kijk er nu al naar uit

  • #49

    Linda (Thursday, 08 August 2019 13:08)

    Wat een heerlijke massage! Je voelt je meteen op je gemak, alles is super schoon en Phil voelt haarfijn aan waar de spanning zit. Een aanrader!

  • #48

    Tess (Sunday, 04 August 2019 11:51)

    Very nice massage, Phil makes you feel comfortable from the moment you walk in. The pressure was perfect for my taste. I had a lot of back and neck pain due to my job, after the massage I felt a lot better. Definitely recommend seeing Phil if you have a lot of tension in your back area like I do.

  • #47

    Bar (Saturday, 20 July 2019 05:49)

    Phil is a professional therapist, very respectful and alert to your body language and your need. I came with a sore stiff back, and the therapy was relaxing and focused on the sore areas. The massage results were obtained!
    Highly recommended.

  • #46

    Ganessa (Wednesday, 17 July 2019 09:29)

    Geweldige ervaring. Heel ontspannen en verkwikkend tegelijk. Philip is ontzettend professioneel en luisterend goed naar je wensen, maar ook naar wat je lichaam nodig heeft op dat moment. Ik raad Philgoodmassage aan iedereen aan.

  • #45

    Kim (Thursday, 04 July 2019 10:18)

    Phil is an excellent massage therapist. He’s very respectful and makes you feel at ease. I felt very relaxed and energized after the massage.

  • #44

    Jolanda (Thursday, 04 July 2019 07:06)

    Rug schouders en nek.
    Ik heb een heerlijke massage gehad.
    Heel professionele behandeling.

  • #43

    Wendy (Saturday, 01 June 2019 07:27)

    "People's choice" Phil Good Combination Massage. A true gift to a restless mind and stressed body!

    The warmth of the hot stones and towels resonate with the chakras. I was amazed by the feeling. The scents of the oils and the massage gave me innerpeace and tranquility. It is heaven to the heart. I can highly recommend Phil. He is discrete and respectfull to you and your body. He listens and make you feel at ease. Loved it!

    Thank you Phil.

  • #42

    Cynthia (Monday, 27 May 2019 03:02)

    Saturday I had my first massage from Phil and I can honestly say it was the best massage I ever had. So complete. Phil is really nice and made me feel comfortable right away. The room is very nice and cozy. Phil treated me with respect and I felt his caring character. I feel reborn and zen.

  • #41

    Karin (Friday, 12 April 2019 09:37)

    Yesterday I had my first massage from Philip. The best ever! A great Zen ambiance, clean and discrete, with soft music playing on the background. The pre heated massage matras and complementary waterbottle are a blessing. Very nice oils and hot stones. The hands are thorough but pleasant. No pain what so ever and no soreness the day after. Its a true gift for yourself or a loved one.
    Already booked myself another appointment ��

    Namasté

  • #40

    Danielle (Sunday, 24 March 2019)

    Best massage I ever had , Philip treatment is with respect & caring , is professional , listen to your story & needs and know perfectly how to make you feel worth being and after the massage you feel light and reborn , I highly recommend him ! Feel blessed for the experience �� Thank you �

  • #39

    Nienke (Sunday, 17 March 2019 08:20)

    I went to Phil for my first full body massage ever, and highly recommend it. Phil is very friendly and very professional, which made me feel at ease immediately. I'm very happy I went here.

  • #38

    Bente (Saturday, 16 March 2019 04:52)

    Het was mijn allereerste massage en Phil wist me goed op mijn gemak te brengen. Hij is erg aardig en profesioneel en de werkruimte ziet er mooi en schoon uit! Ik had door drukte en stress erg last van mijn nek en na de Hot Stones massage voelde deze al veel beter.

    Bedankt Phil, en tot volgende maand!

  • #37

    Xiomara, I_am_xlg (Thursday, 21 February 2019 02:43)

    Gistermiddag kon ik binnen een uur terecht voor een massage van mijn nek, schouders en rug. Het was mijn eerste afspraak bij Phil en eerste ervaring met hot stones. Wat was dat geweldig! Het voelde alsof alles wat zo vast zat, vloeibaar werd. Zo weldadig, ik heb meteen een afspraak voor volgende week gemaakt!
    Heel prettig hoe Phil tijdens de massage checkt hoe het gaat "are you comfortable with this?" of "Not to much pressure?". En daarna ook uitlegt, want ik wil altijd overal het fijne van weten, wat er gedaan was en de effecten daarvan.
    Echt een aanrader!

  • #36

    Nathalie Hoogstraten (Saturday, 16 February 2019 12:55)

    Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Phil geweest voor een massage van een uur.
    Door stress deden m'n nek- en schouders pijn en Phil wist deze pijn goed weg te nemen door een ontspannen massage en het gebruik van hot stones.

    Phil is erg vriendelijk en professioneel, de ruimte is schoon en mooi ingericht. Aanrader!

  • #35

    Eve van Dijk (Tuesday, 29 January 2019 08:50)

    Last Sunday Philip gave me a Hot Stone Massage. Because of workstress my neck and shouldermuscles hurt. The massage with the hot stones is wholesome, nice and pleasant. Philip is a very dedicated masseur, who give you his whole attention. "Are you comfortable with this?" And my answer is always "Yes". And afterwards I feel like new and so relaxed. Thank from my heart.

  • #34

    Larissa (Wednesday, 09 January 2019 00:26)

    8 januari weer geweest voor mijn maandelijkse massage, maar nu niet zomaar een massage want ik ben namelijk 19 weken zwanger en dan nog weet Phil me compleet te laten ontspannen en houdt rekening met alles, zorgde voor een betere ligcomfort, niet alle geuren/olie mag er gebruikt worden.
    Vraagt hoe ik me voel op het moment of er problemen zijn gewoon weer top zoals altijd.
    Larissa

  • #33

    Daan (Tuesday, 08 January 2019 03:58)

    Hele fijne massage! Ik had voor een deep tissue massage gekozen, Phil voelt perfect aan waar te behandelen, na de afspraak voel ik me weer helemaal top, Phil bedankt, tot de volgende keer!

  • #32

    Gabi (Monday, 07 January 2019 00:47)

    It was my first Phil Good Massage. What a gem! The cleanliness and the room is 10/10. Warm, cozy, full privacy and very clean. I really enjoyed the massage. It was exactly what i needed and was looking for. Also the communication through the booking process was very good. An amazing value for the price. Will go back soon.

  • #31

    Rebecca (Wednesday, 12 December 2018 00:57)

    Een absolute aanrader. Ik heb een hele fijne ontspanningsmassage gehad van 90 minuten. Ik heb meteen de volgende afspraak ingepland.
    Phil is prettig in de omgang, professioneel en zorgt door zijn houding en vragen dat je volledig kan ontspannen.

  • #30

    Nicole (Sunday, 02 December 2018 01:07)

    Wat een onwijs fijne ervaring! Door pijn aan mijn nek en schouders had ik ook hoofdpijn, na de massage bij Phil is dat allemaal weg. Er is een relaxte sfeer in de ruimte en Phil is erg respectvol. Absoluut een aanrader!

  • #29

    Cynthia (Wednesday, 28 November 2018 16:28)

    Vandaag voor een massage bij Phil geweest en dat is erg goed bevallen. Hij stelt je op je gemak, er hangt een fijne ontspannen sfeer en na de massage was ik heerlijk ontspannen. Heb meteen voor volgende maand geboekt. Thanks Phil.

  • #28

    Joyce (Saturday, 24 November 2018 07:28)

    Ik ben massagetherapeute en ga zelf altijd voor een massage naar Phil. Phil is een warm persoon en stelt je op je gemak. Hij geeft goede massages en neemt de tijd voor je en voor je klachten. De ruimte is erg schoon en netjes. Ook hangt er een relaxte sfeer.
    Thank you Phil!

  • #27

    Fairuza (Friday, 16 November 2018 06:29)

    Ik heb bij Phil een hele goed ervaring gehad. Voorafgaand de afspraak kreeg ik alle benodigde informatie, waardoor de locatie makkelijk te vinden was. De afspraak zelf was erg professioneel en had een erg relaxte sfeer. Je wordt door Phil goed op je gemak gesteld en er wordt vaak naar je comfortzone gevraagd, wat erg fijn was. Ik ben erg goed tot rust gekomen en ben goed gemasseerd op mijn probleemgebieden. Ik ga hier zeker vaker terugkomen!

  • #26

    Jindra (Tuesday, 13 November 2018 06:43)

    De beste massage ooit, direct een nieuwe afspraak gemaakt! Het verwarmde bed, de rust en het respect maken de ervaring compleet. Thanks Phil

  • #25

    Eve (Monday, 12 November 2018 02:22)

    Met pijnlijke en stijve spieren in mijn nek en schouders kwam ik zondagochtend bij Phil voor een massage. Na anderhalf uur stevig gemasseerd te zijn voelde ik me als herboren. Meteen een vervolgafspraak gemaakt. Thank you so much.

  • #24

    Marieke (Sunday, 28 October 2018 03:10)

    Het was weer fijn om bij Phil te zijn geweest
    Hij is echt een goede masseur Hij is gefocust en geeft zich helemaal Is erg respecvol naar jou en je lichaam Het is een kado om hier weer even te zijn geweest Thanks again Phil

  • #23

    Katja (Wednesday, 24 October 2018 13:06)

    Professionele massage!
    Vakkundig en doeltreffend!
    Zo wel probleem oplossend (in mijn geval spierknopen),
    maar ook ontspannende massage.
    Een echte aanrader.
    Ga zeker vaker komen!

  • #22

    Karin (Tuesday, 09 October 2018 12:44)

    I had yesterday a very good massage from Phil. The atmosphere, the music, the respect for your body and the massage from Phil makes it a feel good time for yourself.
    Thank you so much Phil � I booked again.