Check ook mijn reviews op Facebook en Yelp.

Opmerkingen en berichtjes zijn welkom!

Comments: 31
  • #31

    Rebecca (Wednesday, 12 December 2018 00:57)

    Een absolute aanrader. Ik heb een hele fijne ontspanningsmassage gehad van 90 minuten. Ik heb meteen de volgende afspraak ingepland.
    Phil is prettig in de omgang, professioneel en zorgt door zijn houding en vragen dat je volledig kan ontspannen.

  • #30

    Nicole (Sunday, 02 December 2018 01:07)

    Wat een onwijs fijne ervaring! Door pijn aan mijn nek en schouders had ik ook hoofdpijn, na de massage bij Phil is dat allemaal weg. Er is een relaxte sfeer in de ruimte en Phil is erg respectvol. Absoluut een aanrader!

  • #29

    Cynthia (Wednesday, 28 November 2018 16:28)

    Vandaag voor een massage bij Phil geweest en dat is erg goed bevallen. Hij stelt je op je gemak, er hangt een fijne ontspannen sfeer en na de massage was ik heerlijk ontspannen. Heb meteen voor volgende maand geboekt. Thanks Phil.

  • #28

    Joyce (Saturday, 24 November 2018 07:28)

    Ik ben massagetherapeute en ga zelf altijd voor een massage naar Phil. Phil is een warm persoon en stelt je op je gemak. Hij geeft goede massages en neemt de tijd voor je en voor je klachten. De ruimte is erg schoon en netjes. Ook hangt er een relaxte sfeer.
    Thank you Phil!

  • #27

    Fairuza (Friday, 16 November 2018 06:29)

    Ik heb bij Phil een hele goed ervaring gehad. Voorafgaand de afspraak kreeg ik alle benodigde informatie, waardoor de locatie makkelijk te vinden was. De afspraak zelf was erg professioneel en had een erg relaxte sfeer. Je wordt door Phil goed op je gemak gesteld en er wordt vaak naar je comfortzone gevraagd, wat erg fijn was. Ik ben erg goed tot rust gekomen en ben goed gemasseerd op mijn probleemgebieden. Ik ga hier zeker vaker terugkomen!

  • #26

    Jindra (Tuesday, 13 November 2018 06:43)

    De beste massage ooit, direct een nieuwe afspraak gemaakt! Het verwarmde bed, de rust en het respect maken de ervaring compleet. Thanks Phil

  • #25

    Eve (Monday, 12 November 2018 02:22)

    Met pijnlijke en stijve spieren in mijn nek en schouders kwam ik zondagochtend bij Phil voor een massage. Na anderhalf uur stevig gemasseerd te zijn voelde ik me als herboren. Meteen een vervolgafspraak gemaakt. Thank you so much.

  • #24

    Marieke (Sunday, 28 October 2018 03:10)

    Het was weer fijn om bij Phil te zijn geweest
    Hij is echt een goede masseur Hij is gefocust en geeft zich helemaal Is erg respecvol naar jou en je lichaam Het is een kado om hier weer even te zijn geweest Thanks again Phil

  • #23

    Katja (Wednesday, 24 October 2018 13:06)

    Professionele massage!
    Vakkundig en doeltreffend!
    Zo wel probleem oplossend (in mijn geval spierknopen),
    maar ook ontspannende massage.
    Een echte aanrader.
    Ga zeker vaker komen!

  • #22

    Karin (Tuesday, 09 October 2018 12:44)

    I had yesterday a very good massage from Phil. The atmosphere, the music, the respect for your body and the massage from Phil makes it a feel good time for yourself.
    Thank you so much Phil � I booked again.

  • #21

    Mirije (Thursday, 04 October 2018 07:07)

    Vanmorgen wederom een overheerlijke ontspannende massage gehad van Phil, hij weet hoe het hoort. Fijn muziekje, warm bedje, hij is tijdens de massage echt aanwezig, elke keer is de massage weer anders, hoe fijn zo'n kanootje aan jezelf!

  • #20

    Anilo (Tuesday, 25 September 2018 01:55)

    This massage was super professional.
    Good ambiance, great experience.
    High quality and good service !
    Thank you Phil, i see you soon again.

  • #19

    Alice (Thursday, 09 August 2018 03:46)

    Afgelopen week stapte ik ietwat zenuwachtig voor het eerst de ruimte van Phil binnen. Phil liet zich daardoor niet uit het veld slaan en door zijn professionaliteit en passie kon ik mij overgeven aan het uur wat voor ons lag. Phil vroeg of ik specifieke klachten had wat maakte dat ik de massage geboekt had en legde nog wat uit over de oorzaken van de klachten. Ik had direct het idee dat ik in kundige handen was. De massage was heel fijn en Phil vroeg regelmatig of de druk nog prettig was en ging respectvol om met intieme plaatsen. Heel fijn als je lichaam zo geëerd wordt en je klachten voelbaar verholpen.
    Ik heb meteen een nieuwe afspraak met Phil gemaakt!

  • #18

    Rhea (Tuesday, 24 July 2018 06:28)

    Best massage I've had!
    I had a 90min massage and from the first second I felt comfortable.
    Room was clean, peaceful, nice relaxing music and there was a nice relaxing fragrance.
    Phil respects you, your body and your comfortzone!
    He knows what he's doing.
    I'll be back and I definitely recommend him to everyone!

  • #17

    Petra (Tuesday, 03 July 2018 06:02)

    I really enjoyed my massage from Phil. Very professional, calm and kind.
    Thank you very much, I will be back!

  • #16

    Mireille Verkolf (Saturday, 30 June 2018 09:24)

    Afgelopen week een massage gehad van 90 minuten. Dat was heerlijk en goed voor mijn lijf. Ik had pijn op bepaalde plekken en die heeft Philip aangepakt. Was helemaal ontspannen daarna. Ook kreeg ik een oefening mee voor de pijn. Daar vroeg ik om. Een proffesionelle masseur. Ik kom zeker terug!!

  • #15

    Julie (Thursday, 21 June 2018 00:56)

    Last week I booked a massage with Phil. Before the massage Phil asked me if I had some complaints or injuries. After that I could dressed and than the massage begon. Phil is very professional, he knows what to do, asked a couple of times if the pressure was good and of I felt comfortable. The massage was so nice! I felt totally relax. Really one of the best massages I had in a comfortable room which was very clean with a very nice massage bed(warm!) and nice music.

  • #14

    Mirije (Thursday, 14 June 2018 06:40)

    Wat een treat om je door Phil te laten masseren. Hij is kundig, masseert met respect en is duidelijk aanwezig bij de massage, niet afgeleid. Dat voelde ik aan alles. De hot stones en handdoeken een ware verrassing! Zeer schone ruimte, rustige muziek, niets hoeft, alleen ontspannen, echt geweldig! Ik heb weer geboekt! Kan er nu al naar uit kijken.

  • #13

    Marieke (Thursday, 14 June 2018 05:08)

    I’m greatfull to have met Phil He is a caring person The massage was really good
    I’m a massage therapist myself so I’m really critical Phil is one of the few who really knows and cares about what he’s doing In my opinion Already looking forward to my next appointment with him

  • #12

    Mariun Klaverweide (Tuesday, 22 May 2018 12:09)

    Echt ontzettend genoten, Phil is heel aardig en ik was goed op me gemak! Vond het heel jammer dat het uur voorbij was!

  • #11

    Anonymous (Sunday, 20 May 2018)

    Gisteren heb ik een massage gehad van Phil. Ik werd heel welkom ontvangen. Hij vroeg of ik specifieke klachten had zodat hij hier rekening mee kon houden. De massagetafel is erg comfortabel: je ligt op een verwarmde deken waardoor je het zeker niet koud krijgt. Phil gebruikt heerlijke oliën tijdens de massage (met onder andere pepermunt). Hij gebruikte de juiste druk en vandaag voelt mijn rug al veel losser. Al met al, ben ik heel erg tevreden over deze massage! De ietwat afgelegen locatie is het waard om hier een massage te boeken.

  • #10

    Serge (Thursday, 10 May 2018 06:48)

    Wat een professional. Gaat met exact de juiste energie aan het werk en is gedurende 90 minuten volledig geconcentreerd op zijn cliënt. Staat open voor vragen en opmerkingen en paste zich aan mijn wensen aan. Zeer... ZEER tevreden!

  • #9

    Ingrid (Friday, 04 May 2018 07:43)

    Echt een heerlijke massage gehad van Phil.
    Mooie ruimte, relaxte muziek en een vriendelijke en relaxte masseur.
    Van te voren kun je aangeven waar je last van hebt en die punten pakt hij goed aan.
    Ik ben heel tevreden!
    Zeker voor herhaling vatbaar!

  • #8

    Myrna (Friday, 16 March 2018 11:45)

    Super fijne massage gehad. Prettige ruimte, heerlijk verwarmde tafel en de juiste druk. Phil wist alle trigger points te vinden en heeft deze flink onder handen genomen. Voor herhaling vatbaar en gelijk een nieuwe datum geprikt!

  • #7

    Daan (Friday, 02 March 2018 03:21)

    Heel goeie massage gehad, Phil wist alle knopen in mijn nek en rug te vinden en deze er vakkundig uit te halen.
    Zeker voor herhaling vatbaar, nek en rug voelen in tijden weer wat meer ontspannen aan.

  • #6

    Susan (Saturday, 24 February 2018 09:02)

    Phil good massage makes you, well, feel good. I decided to give my body a retreat from a busy life, and now on a regularly basis. He knows to find every sore muscle, the space is relaxing; it is the best masseur I know.

  • #5

    Pamela (Saturday, 17 February 2018 09:04)

    Heerlijke massage gehad van 90 minuten.

    Vanwege mijn zwangerschap erg last van mijn spieren, na de massage was ik herboren! Heerlijk ontspannen ging ik naar huis.

    Phil werkt zeer professioneel en voelt goed aan waar de knopen zitten en rolt deze er zo uit.

    Vanaf nu ga ik iedere maand langs!

  • #4

    Anne (Sunday, 11 February 2018 06:44)

    Negentig minuten gemasseerd. Precies wat ik nodig had. Phil wist al mijn pijnplekken te vinden en heeft deze zorgvuldig aangepakt. Dit had ik veel eerder moeten doen!

  • #3

    Roos (Tuesday, 06 February 2018 14:13)

    Ontzettend genoten van de massage. Phil is erg professioneel en weet elke spierknoop te vinden en aan te pakken. Ook de sfeer is prettig. Dit alles zorgt voor een diepe ontspanning. Een aanrader!

  • #2

    Mirije (Monday, 18 December 2017 02:55)

    Wat een overheerlijke traktatie was dit, een eenmalige massage van een half uur, maar waarbij Phil alles uit de kast haalt om het een uur te doen lijken. Heel keurig, schoon en erg ontspannen kwam ik terug. Snel een volgende massage boeken en dan langer!

  • #1

    larissa heeres (Tuesday, 24 October 2017 15:17)

    Vandaag een massage gehad van 1 uur en wat was het lekker en vooral rustgevend, een super ervaring rijker. Ik ben om�